top of page

Bulwyf- I


Jméno: Bulwyf- I

Věk: 31 let

Bydliště: Leoness

Titul: Osadník Bulwyf byl známým bojovníkem, který vedl skupinu o sto mužích. Díky své mírnosti ho ale někteří zradili a on si útěkem zachránil život.

Při útěku si poškodil loď a v bouři to nevydržela. Na ostrov doplul na kusu prkna a teď bojuje den co den o holý život.

Díky výchově u pobočníka samotného krále se stal zdatným s štítem a palcátem. Při výpravách se naučil lovit ryby i zvěř. Znalost stromů se mu bude taky hodit, ale bude to stačit?

To vše je ve hvězdách a nikdo neví jakému osudu se Bulwyf vydá...

Bulwyfůf nezkrácený příběh

Kapitola 1 - Bouře

Bulwyf, také nazývaný Bulwyf první, je jeden z trosečníků, které vyplavilo moře na pláž tohoto ostrova. Kdo je Bulwyf? Mezi Vikingskými kmeny je to dosti známý válečník a vůdce tlupy bojovníku o více než sta mužů. Bohužel doplatil na svoji laskavost a mírnost a byl zrazen několika svými bojovníky, kteří zavraždili jeho rádce a pomocníky... od té doby už není tolik přátelský a je spíše podezíravý.

Sám Bulwyf se musel zachránit tím nejhorším způsobem pro bojovníka a to útěkem... Nikdy nepoznal svoje rodiče a byl vychováván strýcem Merelem, který byl pobočníkem samotného krále. Proto také byl už od mala veden k taktice a i samotnému boji. Postupem času se vypracoval na vynikajícího bojovníka se štítem a palcátem a za jeho dobrým srdcem šli lidi jako za vůdcem...

Při jeho útěku z pevniny však bylo vidět, že plachtění po vodě nebude jeho přednost a už v přístavu naboural dvě lodě. Následné poškození se mu při bouři stalo osudným. Na kusu prkna ho proud zanesl na osamocený ostrov, kde se usídlil a bojuje den co den o život.

Co teď bude dělat sám na ostrově? Umí jen bojovat, nikdy se o farmu a dobytek nestaral, v kuchyni se také nemotal, snad jen ten lov, rybolov a znalost stromů ho zachrání... Najde si ženu? Nebo si podrobí tuto zem a stane se jejím vládcem? Nebo jen v klidu dožije svůj život jako farmář? To vše je ve hvězdách a nikdo neví jakému osudu se Bulwyf vydá...

bottom of page